OVER ONS

Waarom werken via top-marketing.nl?

Het beste en leukste klantcontact center in de markt voor zowel inbound als outbound projecten, betekent vooral keihard werken om dat te blijven. Dat maakt ons uniek. Het continu vernieuwen van onszelf, het platform en de kwaliteit, maar indirect ook de hele markt, is onze belangrijkste drijfveer.

A-merken, uitstekende opdrachten en top klantenservice professionals

Top-marketing.nl is succesvol dankzij A-merken, uitstekende opdrachten en de beste klantenservice professionals die willen én kunnen presteren op het allerhoogste niveau doormiddel van klanten met het beste gevoel achter te laten. Wij geloven dat eerlijke, oprechte benadering waarbij de consument, de opdrachtgever én de klantenservice professional profiteren, de enige manier is om het perfecte resultaat te behalen. 

De mensen van Top-marketing.nl zijn het hart van ons platform. Zij bewaken, verbeteren en vernieuwen het platform iedere dag. Samen zijn we trots op hetgeen wat we nu met elkaar hebben bereikt en ons model heeft ook een blijvende waarde voor de toekomst.

Hét leukste en beste platform klanten contact

Jouw klantcontact kennis ontwikkelen?

Wil je jouw klantcontact kennis ontwikkelen, jouw eigen werkdagen indelen én in een team werken dat ook buiten werktijd met elkaar eropuit trekt? Meld je dan eens bij ons aan of neem contact op als je meer wilt weten over Top-marketing.nl.

Compliance is onze standaard

Eerlijk klantcontact voor iedereen

Een goed luisterend oor voor de consument, bedrijf of opdrachtgevers. Dáár gaan we voor bij Top-Marketing.nl, elke dag weer. Daarom stellen we de hoogste eisen aan ons platform en iedereen die er gebruik van wilt maken. We verkopen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, volgen de wensen van opdrachtgevers en houden ons aan wet- en regelgeving. We controleren onszelf en laten ons uitvoerig controleren.

Jouw carrièrepad!

Samen op weg naar succes

1. Kennismaken

2. Hello, costumer trainee

3. Driedaagse training

4. Certificaat gehaald

5. Starten als klantenservice professional

De voordelen bij ons!

Leuk team!

In de teams waar we jou zullen plaatsen word je altijd ontvangen met een warm welkom en voel je je sowieso thuis!

Heerlijk eten!

Zelf wat eten meenemen is altijd goed, maar er wordt vaak ook gezorgd voor een extra hapje of drankje.

Vrijmibo!

Een beetje ontspanning en lekker een feestje om goed de week af te sluiten!

Goed verdienen!

Alle punten hiernaast en dan ook goeie salarissen!

Veel gestelde vragen

Top-marketing.nl hanteert altijd de Privacywetgeving. Als je solliciteert op een vacature zullen we de door jou verstrekte gegevens met jouw toestemming verzamelen en verwerken voor het in behandeling nemen van jouw sollicitatie. Deze door jou verstrekte persoonsgegevens worden door Top-marketing.nl bewaard gedurende een periode van vier weken na het einde van de sollicitatieprocedure.

Wij willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Dat kan alleen als we elkaar het hemd van het lijf vragen. Schroom daarom niet om álles te vragen. Doen wij ook niet. Waar ben jij goed in? Waar zijn wij goed in? Wat voor mens ben je? Wat voor bedrijf is Top-marketing.nl? Dat soort vragen komen allemaal aan de orde. Wil je een overzicht van de hele sollicitatieprocedure, kijk dan hier: De weg naar klantcontact professional.

Momenteel hebben we veel leuke en uitdagende functies beschikbaar. Wellicht dat er een interessante vacature voor je tussen staat, waar je direct op kan reageren. Jij weet tenslotte het beste waar jij naar op zoek bent.

Altijd doen! Vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Misschien zien we wel mogelijkheden om samen met jou te kijken naar de potentie om je te ontwikkelen op dit gebied. Of pas je toch heel goed bij Top-marketing.nl en zoeken we graag een passende functie voor je.